"Striving Ti Years For Excellence, Scaleing New Heights" - Med dypdyrking innen små og mellomstore roterende borerigger, legger TYSIM ut på en ny reise med globale partnere

På 3rdnovember, 10-årsfeiringen av Tysim, med temaet 'Streber ti år etter fortreffelighet, skalere nye høyderble holdt i Wuxi.Som en ledende aktør på hjemmemarkedet for små og mellomstore roterende borerigger, i anledning 10-årsfeiringen, sendte Tysim varme invitasjoner til utenlandske kunder og partnere for å være vitne til og dele æren av denne milepælsprestasjonen.Mr. Huang ZhiMing, generalsekretær for Piling Machinery Branch i China Construction Machinery Association, og Mr. Guo ChuanXin, generalsekretær for Piling Machinery Branch i China Construction Machinery Association deltok på denne storslåtte begivenheten.

Gjestene delte sine tanker om utviklingen av Tysim

I begynnelsen av feiringen brakte en video om 10 års utvikling av Tysim gjestene tilbake til reisen om hvordan Tysim har smidt seg frem de siste 10 årene.Mr. Xin Peng, styreleder i Tysim uttrykte sin takknemlighet til gjestene, og understreket at som en ledende aktør på hjemmemarkedet for små og mellomstore roterende borerigger, vil Tysim fortsette å stå side om side med kunder, forhandlere og partnere fra rundt om i verden i fremtiden og bestemme seg for å bli et globalt ledende kinesisk merke.

Skalering av nye høyder1

Mr. Huang ZhiMing, generalsekretær for Piling Machinery Branch i China Construction Machinery Association, uttrykte at Tysim er en modellbedrift innen høykvalitetsutvikling og transformasjon av pelemaskinindustrien.Han håpet at Tysim vil sette seg enda mer ambisiøse mål i fremtiden, åpne opp bredere internasjonale markeder, oppnå en vedvarende og robust utvikling av høy kvalitet.

Skalering av nye høyder2

Mr. Phuwadon Khruasane (Peter), sjefen for Tysim Machinery i Thailand, sa at han som kongelig kunde som har jobbet med Tysim i ni år og kjøpt ti enheter Tysim-utstyr, hadde fått støtte og assistanse fra Tysim i møte med markedet. endringer og utfordringer, dette tillot ham å oppnå utmerket salg og omdømme lokalt.Det er av denne grunn at han valgte å samarbeide med Tysim og ta på seg rollen som leder av avdelingen i Thailand.Med den rike erfaringen og tekniske støtten til teamet, vil han følge de operasjonelle prinsippene om å "skape verdi, prioritere service" og kjernefilosofien til Tysim "profesjonell, rask og hensynsfull" og gi thailandske brukere mer profesjonelle og effektive tjenester .

Skalering av nye høyder3

Med et tiår med fellesskap har den iherdige innsatsen til Tysim-ansatte vært uunnværlig.Mr. Xin Peng, styreformann i Tysim, og Mr. Guo ChuanXin, generalsekretær for Pile Machinery Branch i China Construction Machinery Association, tildelte og overrakte minnemynter til Tysims ansatte med lang tjenestetid.

Skalering av nye høyder4
Skalering av nye høyder5

Vinn-vinn-samarbeidet mellom Tysim og Caterpillar

Gjennom årene, med genet "innovasjon" integrert i selskapets blodstrøm, har roterende borerigger med Caterpillar-chassis produsert av Tysim fått utmerkede tilbakemeldinger i markedet.Det dype samarbeidet mellom Tysim og Caterpillar er ikke bare et innovativt grep fra Tysim, men også en klok beslutning for de to sterke enhetene om å forfølge utviklingen i fellesskap.Caterpillar, som den avanserte merkevareleverandøren av chassiset til Tysim roterende borerigger, anerkjenner den innovative samarbeidsmodusen med Tysim.Tre representanter fra Caterpillar holdt taler på stedet, og ga uttrykk for at Caterpillar vil opprettholde et godt partnerskap med Tysim, og gi omfattende ettersalgsstøtte for Tysim Caterpillar-chassis roterende borerigger globalt.De tror at Tysim Caterpillar-chassiset roterende borerigger vil skinne i globale infrastrukturprosjekter.

Skalering av nye høyder 6

Mr. Jon Bateman – daglig leder for Caterpillar Global OEM Sales and Products Support

Skalering av nye høyder7

Nicole Li-General Manager for Great China og Korea District for Caterpillar Infrastructure Industries

Skalering av nye høyder8

Mr. Luo Dong-administrerende direktør i Lei Shing Hong Machinery Nord-Kina, Caterpillar-forhandler i Kina

Deretter, under felles vitnesbyrd fra tre ledere fra Caterpillar, ble den internasjonale partnerordresigneringsseremonien og utrullingsseremonien av Caterpillar-chassis med dobbel modell roterende borerigg KR150M/C avsluttet vellykket.Det er forstått at denne roterende boreriggen er utstyrt med en original Caterpillar-motor kjent for sin kraftige og pålitelige ytelse.Kombinert med Tysim kjerneteknologi i elektronisk kontrollsystem og hydraulikksystem, frigjør den fullt ut sine operasjonelle evner, og gir brukerne tillit og trygghet.

Skalering av nye høyder9
Skalering av nye høyder10
Skalering av nye høyder11
Skalering av nye høyder12
Skalering av nye høyder13

Det ble også levert en rekke korte velsignelsesvideoer fra nasjonale og internasjonale partnere, folk fra Tyrkia, Dubai, Singapore, Usbekistan, Filippinene for å koble online-deltakeren til gjestene på stedet for å være vitne til dette rørende øyeblikket.På feiringsstedet ble et spesielt segment dedikert til Global Partner Awards, Mr. Xin Peng, styreleder i Tysim, overrakte fortjenestesertifikater til fremragende partnere og holdt en tale.

Skalering av nye høyder14

I sangen "Your Answer" gikk alle gjestene sammen for å synge en bursdagssang, noe som brakte atmosfæren til Tysims 10-årsfeiring til et klimaks.Som en merkevare som dypt har dyrket feltet for små og mellomstore roterende borerigger i et tiår, representerer de ti årene med Tysims kamp en periode med å holde seg tro mot originale ambisjoner og grunnleggende oppdrag, ta hånd om og gå videre.I fremtiden vil Tysim fortsette helhjertet, holde seg tett til temaet "innovasjon og utvikling av høy kvalitet", samarbeide med globale kunder og partnere for å tilby mer pålitelige produkter og tjenester av høyere kvalitet og bli et merkevare for fundamentmaskiner i verdensklasse.

Skalering av nye høyder15
Skalering av nye høyder16

Innleggstid: 14. november 2023